Win kaarten voor Sara Kroos – Van Jewelste! March 10, 2015 – Posted in: Competities, Win

Sara Kroos – Van Jewelste.

Zin om dit weekend een gezellige avond uit te gaan in Rotterdam? Capriole Coffee Service geeft maar liefst 50 duo tickets weg voor ‘Van Jewelste’, de nieuwste voorstelling van Sara Kroos.

Kan Sara alles? Wij vinden van wel. Ze improviseert als de beste. Ze zingt prachtige liedjes. Ze heeft de lach aan haar kont hangen. Kan zalen laten huilen. Sara kan met één avondvullende voorstelling zoveel energie genereren dat het theater daar moeiteloos de rest van het seizoen op kan draaien. Sara geeft licht. Sara geeft geluid. Sara geeft alles wat ze heeft. Ook haar nieuwste programma is weer een show Van Jewelste. Ze vertelt over stuntelen. Wat we allemaal doen in dit leven. Over onhandigheden die we allemaal kennen. Haar zelfspot is meedogenloos, haar blik is helder. En scherp. Vlijmscherp.

Wil je kans maken op een van de 50 duotickets voor de voorstelling van aanstaande zaterdag 14 maart in het Oude Luxor theater in Rotterdam? Laat je gegevens achter op deze pagina en maak direct kans! Je kunt meedoen t/m a.s. donderdag 12 maart 12:00 uur, de winnaars ontvangen donderdagmiddag persoonlijk bericht.

Veel succes!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze actie. Heb jij je al aangemeld? De winnaars ontvangen binnenkort persoonlijk bericht. Veel succes!