Win kaarten voor Richard Groenendijk! April 28, 2015 – Posted in: Competities, Win

Deze maand geeft Capriole Coffee Service 5 duo-tickets weg voor de nieuwste voorstelling van Richard Groenendijk: Met de mantel der liefde. De voorstelling vindt plaats in theater De Veste in Delft op donderdagavond 21 mei.

Na het binnenslepen van de prijs voor de meest indrukwekkende voorstelling van 2012, kwam Richard Groenendijks leven in een stroomversnelling terecht: hij nam een cd op, tourde door het hele land en was een graag geziene gast op televisie. Met Met de mantel der liefde keert hij terug naar zijn grote liefde: het theater. Zijn nieuwe voorstelling is opnieuw een personalityshow vol hilarische verhalen, scherpe anekdotes en prachtige nummers. Hij gunt het publiek geen rust. Als ze even proberen bij te komen van al het lachen, toont hij zijn kant als meesterverteller. Met zijn stembuigingen, doortrapte mimiek en beeldende woordkeus weet de cabaretier elk verhaal vermakelijk te maken.

Maak kans op 2 tickets door op deze pagina je gegevens achter te laten. Aanmelden kan t/m zondag 10 mei en winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld. Veel succes!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor deze actie. Heb jij je al aangemeld? De winnaars ontvangen binnenkort persoonlijk bericht. Veel succes!