Wij zijn Capriole

 

Capriole Coffee Service zorgt voor de lekkerste koffie op het werk bij bedrijven en instellingen in Nederland en België. Capriole Coffee Service adviseert, levert apparatuur en ingrediënten en verzorgt de technische service. Samen met Douwe Egberts, Nescafé en Redbeans zorgen we voor de beste zakelijke koffievoorziening.

In 1975 besloot Peter Ultee dat het tijd werd voor écht lekkere koffie op het werk. Hij laadde een bestelwagen vol met koffie en koffiemachines en liet bedrijven kennis maken met onze producten. Zijn benadering was simpel en effectief. Hij luisterde naar de specifieke behoeften van verschillende bedrijven en bood hen de beste en lekkerste koffievoorziening op maat. En dat is precies wat wij nog steeds doen: onze klanten voorzien van uitstekende producten en service.

Capriole Coffee Service
Capriole Coffee Service

Wij blijven ons inzetten om de beste service te bieden vanaf het eerste contactmoment tot en met elk kopje koffie dat je drinkt.

We zijn een echt familiebedrijf. In 1995 startte Peter’s zoon Pascal bij Capriole en samen geven ze leiding aan de organisatie. In 2010 sloot ook Peter’s dochter Joyce zich aan bij Capriole. Met inmiddels zo’n 80 koffieliefhebbers in ons team zorgen we iedere dag als vaste leverancier voor tevreden klanten in Nederland en België. In de afgelopen 40 jaar hebben we maar liefst 1 miljard koppen koffie en meer dan 30.000 koffieautomaten verkocht en met trots bedienen we nog steeds klanten die vanaf het allereerste begin bij ons zijn.

* Capriole Coffee Service levert automaten en ingrediënten in heel Nederland.

Capriole Coffee Service

TEAM MET EEN MISSIE

Het team van Capriole bestaat uit echte koffieliefhebbers met jarenlange ervaring. Vanwege deze passie voor het vak kunnen wij ons nog beter verplaatsen in jouw koffiewensen. Bij ieder contact streven wij ernaar om excellente service te bieden. Onze technische dienst garandeert de betrouwbaarheid van jouw koffievoorziening zodat deze altijd de lekkerste koffie serveert. Ook de rest van ons team draagt bij aan onze dienstverlening, wij staan altijd voor je klaar.

Capriole Coffee Service

GOED BEZIG

Wij houden rekening met de wereld om ons heen. Met een ruim assortiment biologische en Fairtrade producten, aluminiumvrije verpakkingen en een recyclingprogramma voor gebruikte koffieautomaten. Samen met onze leveranciers werken we aan het verkleinen van de CO2 uitstoot van onze dagelijkse activiteiten en we kijken kritisch naar de materialen en het energieverbruik van onze koffiemachines. Dankzij nieuwe technologieën hebben wij nieuwe koffieautomaten geïntroduceerd met een energieverbruik dat tot 43% lager is dan voorheen.

Capriole Coffee Service

MVO: LOKAAL EN INTERNATIONAAL

We ondersteunen de deelname aan liefdadigheidsprojecten door onze mensen. Bovendien zijn wij actief betrokken bij projecten van Stichting PASpoort die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen in India; een van de landen waar onze koffie en thee vandaan komen.